Vineri, August 31, 2007, 07:07 PM 

No (political comment...)
     media: 0.00 din 0 voturi

http://www 220 ro/RomaniaMereu_surprinzatoare-15063 html

Vineri, August 31, 2007, 12:03 PM 

Somnul lui Remeş naşte picoteli
     media: 0.00 din 0 voturi

Ce treabă are Decebal Traian Remeş cu agricultura? Unii ar spune că precum vaca şi chiloţii. Dar, evident, nu e aşa că doar nu l-au pus liberalii ditai ministru fără să fie competent, cel puţin ca şi Nicolăescu de la Sănătate (hă, hă, hă). Şi munceşte Remeş al nostru de le rupe. Şi le rupe Remeş al nostru, chiar şi când doarme. Şi doarme Remeş al nostru de le rupe.

Iar angajaţii ministerului şi jde primari, disciplinaţi şi simţ de răspundere pe măsura exemplului ministrului, o rup şi ei. La somn...

De ce dracu se mai plăteşte din bugetul statului pentru seminarii de astea (deplasări, cazări, experţi, materiale etc.) când i-ar putea trimite la o staţiune pe toţi şi ar ieşi mai ieftin şi nici cu imaginea şifonată?...

Vineri, August 31, 2007, 11:56 AM 

Tăriceanu s-a hotărât: rupe tot!!!
     media: 0.00 din 0 voturi

Tăriceanu s-a enervat Numai că deşi l-o fi enervat Băsescu, PDul şi apropiata moţiune a PSD, premierul degrabă răzgânditoriu nu se repede la beregata duşmanilor menţionaţi ci la o amărâtă turturea de inspector şcolar de prin Mehedinţi Adevărul e că dacă nu poţi să dai în cei de la Golden Blitz care fac miliarde pe bugetul statului, dai în corupţii şi sugativele din inspectoratele şcolare Care zici, măi, că nu are Tăriceanu muşchi?

Joi, August 30, 2007, 04:43 PM 

E mai bună Cami decât Oana?
     media: 0.00 din 0 voturi

Uite nervul pe Cami Spătaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului, cum se răsteşte la un ziarist care o deranja cu ceva întrebare. Sigur că trece prin clipe grele acum, când mandatul lui Tăriceanu e pe ultima 100 de metri, indiferent dacă suta asta se numeşte anticipate su la termen, şi ea îşi pierde postul şi s-a şi "compromis" politic. Dar, totuşi, să te enervezi aşa? Ce, parcă ea nu a fost jurnalist şi ştie cât de greu e să scoţi informaţiile de la Guvern? Sau poate că cea/cel care o întreba ceva era una din "iubirile" mai vechi, că astea sunt destule în breaslă.

Întrebarea mea este: ca purtător de cuvânt e mai bună Cami Spătaru decât Oana Marinescu ? Şi ar merita să ne riscăm o comparaţie a acestora două cu Despina Neagoe ...

Joi, August 30, 2007, 04:07 PM 

Lume nebună, nebună, nebună
     media: 0.00 din 0 voturi

Anul trecut, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a primit aproape 25 de milioane de apeluri false la numărul de urgenţe 112, ceea ce plasează România pe primul loc în Uniunea Europeană Fără cuvinte

Joi, August 30, 2007, 02:14 PM 

Trădează Titus?
     media: 0.00 din 0 voturi

Update: Nu trădează (spun surse bine informate). Va păstra ambele funcţii, şi cea de parlamentar european şi cea de secretar general . Sau invers. Deci Titus rămâne să continue lupta. Bravo lui!

Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a acceptat în cele din urmă să fie una din locomotivele partidului pentru europarlamentare. Dar, spre deosebire de Victor Ponta, care a acceptat sa fie al doilea pe lista dar îşi va da demisia imediat după alegeri pentru a lăsa locul altuia, Titus se pare ca s-a cam săturat să fie ciuca bătăilor în PSD şi va renunţa la lupta cu dinozaurii.

Un pic de istorie. L...

Joi, August 30, 2007, 11:24 AM 

Cum îi traducem noi pe americani...
     media: 0.00 din 0 voturi

Cine nu a văzut ştirea de mai jos ieri pe Antena 1merită să se uite Şi după ce o vedeţi să îmi spuneţi care aţi mai văzut/auzit o traducere mai idioată decât asta????? Apropo, cum suna celebrul iliescian "ză dacs com from ză tracs" ?

Miercuri, August 29, 2007, 11:27 AM 

Oare preoţii informatori dădeau informaţii la Securitate şi în zilele de sărbătoare?
     media: 0.00 din 0 voturi

Atât vreau să vă întreb Că doar şi informările sunt muncă indiferent de ce cred unii sau alţii Deci, altfel spus, au muncit cu simţ de răspundere preoţii în zilele de sărbătoare? Şi care e pedeapsa bisericească pentru aşa ceva?

Marti, August 28, 2007, 06:25 PM 

Mioara Mantale a fost schimbată din funcţie
     media: 0.00 din 0 voturi

O făcură şi pe asta Tăriceanu i-a arătat uşa Mioarei lui Băsescu Urmează şi alţii Vedeţi ce înseamnă să aibă Patriciu bani de cheltuit în lupta cu Băsescu?! He he he Ce ziceţi, o recuperează Băsescu la Cotroceni?

Marti, August 28, 2007, 04:19 PM 

Elena Udrea promite dezvăluiri de senzaţie despre vânzarea Rompetrol
     media: 0.00 din 0 voturi

Ciutacu face el nişte diagrame vorbite citând pe Cancan care citează pe Elena Udrea pe care o cităm şi noi mai jos:

"Voi ridica o problema specifica, anume modul in care Romania se vede azi lipsita de resursele sale energetice cele mai importante si, in acelasi timp, de felul in care o companie de stat a fost vanduta pe o suma derizorie, acum cativa ani, in raport cu valoarea, si cu o conversie suspecta a datoriilor in actiuni, pentru ca, acum, sa bage peste doua miliarde de dolari in buzunarele...

Marti, August 28, 2007, 01:03 PM 

'Băsescu este un descreierat'
     media: 0.00 din 0 voturi

Era o ...

Luni, August 27, 2007, 05:32 PM 

Onţanu ştinge o ţigară în palma unui gunoier!!!
     media: 0.00 din 0 voturi

Ce au, fraţilor, toţi în ultima vreme? Ganea îl ia de gât pe arbitru, Patriciu îşi vinde Rompetrolul, bodyguarzii lui Tăriceanu smotocesc un bătrânel, Geoană se crede premier... Uite şi la Onţanu cum se apucă el să dea lecţii de civism în cel mai gherţoistic mod cu putinţă: vede o gunoieră (că nu am cum să îi zic altfel, că e de gen feminin) fumând şi o cheamă la el să îi stingă ţigara în palmă, ca pedeapsă pentru nemuncă.Acuma serios, în continuare zicem că suntem intraţi în Uniunea Europeană?...

Luni, August 27, 2007, 04:07 PM 

Patriciu vinde 75% din Rompetrol
     media: 0.00 din 0 voturi

Cel puţin aşa anunţă Realitatea TV Iar ei au surse sigure pe domeniul economic Că aşa e tot trustul lui Vântu: pe surse sigure Adică e sigur, ce să mai discutăm Cumpărătorul este compania Kazmunaigaz din Kazahstan pentru 3,6 miliarde euro Ce va face Patriciu cu banii: 1 Va investi banii într-o altă afacere? 2 Va băga banii în politică şi se va apuca să popească pe ştiţi voi cine?

Luni, August 27, 2007, 03:02 PM 

Bodyguarzii lui Tăriceanu s-au luat de un bătrânel
     media: 0.00 din 0 voturi

Şi pe bună dreptate Nu se poate aşa ceva Păi să faci atâta scandal în faţa sediului PNL tocmai când vine primul ministru? Şi la urma urmei ce atâtea drepturi îşi cere toată lumea că nu mai poate premierul să lucreze de atâtea drepturi? Aşa că şi bătrânelul ăsta să îşi vadă de treabă şi să nu-i mai deranjeze pe alteţele lor liberalii când fac ei ce fac pe acolo pe la ei

Luni, August 27, 2007, 02:14 PM 

Cristi Diaconescu îi ia la periat pe Năstase şi pe Mitrea şi îi zice la revedere lui Geoană
     media: 0.00 din 0 voturi

Chiar aşa. Adică, în vorbele viitorului preşedinte al PSD (văzut de multă lume) pentru Jurnalul Naţional: "am convingerea că atât domnul Năstase, cât şi domnul Mitrea mai au multe de spus în viaţa politică românească şi că vor găsi atât momentul, cât şi modalitatea adecvată de a se poziţiona politic în continuare".

Cu alte cuvinte Cristi Diaconescu anunţă lumea că deja s-a săturat de fiţele lui Geoană cu trimisul lui forţat la Bruxelles şi că e deschis la negocieri cu partida contra. Şi ca să înţeleagă şi cei mai grei de cap, el îi nominalizează clar pe Năstase şi Mitrea.

E grav p...

Luni, August 27, 2007, 01:47 PM 

Psiho-politica lui Adrian Severin
     media: 0.00 din 0 voturi

Acuma, sincer, dincolo de pseudo-miştoul din titlul postului (pentru că şi Severin vorbeşte de psiho-politică mai jos) editorialul "bursucului" mi se pare foarte bun. Chiar dacă este un fel de auto-promovare pentru că şi Severin vrea europarlamentar. Dar măcar el ştie despre ce e vorba în propoziţie, printre puţinii cei posibili 35.

Alegerile europene - un test national
Adrian SEVERIN
Ziua, 27 august 2007

Apropierea alegerilor europene pune in lumina o realitate ingrijoratoare: gandirea si actiunea operatorilor politici romani nu au o dimensiune europeana. Doua propozitii, cu pretinsa valoare strategica, se aud pretutindeni: 1. rezultatul scrutinului european este relevant ca trambulina i...

Luni, August 27, 2007, 01:03 PM 

Ganea, sau cum să îţi bagi picioarele în fotbalul românesc
     media: 0.00 din 0 voturi

Deja cred că aţi afla cu toţii despre dobitocenia executată de Ganea care a sărit să îl bată pe arbitrul de tuşă al meciului Poli Timişoara - Rapid Bucureşti. Nici nu mai are rost sa mai discutăm nu ştiu cât pe tema asta, aşa cum nu discutăm despre un căcat în care am călcat mergând pe Magheru.

Dar uitaţi-vă la fotografia celor de la gsp.ro. Incredibil cu câtă ură a sărit Ganea la amărâtul ală. Io zic că pe lângă suspendare Federaţia să îi plătească un sejur la Spitalul Marinescu. Sau să îl cadorisească cu un transfer la o clinică din străinătate.

Pentru cei care nu au văzut d...

Vineri, August 24, 2007, 06:21 PM 

Vadim dă cu barda în "îmbătrâniţii de rele" de la CNA
     media: 0.00 din 0 voturi

Ia auziţi, fraţilor, ce revoluţia a binelui l-a apucat pe tribunul Vadim într-o încercare de a solidariza cu OTViştii şi cu Mirceaaaaaaaaaaaaaa Badeaaaaaaaaaaaaaaa, sacţionaţi de CNA:

BUCUREŞTI, 24 aug (MEDIAFAX) - PRM i-a retras sprijinul politic lui Constantin Duţu, reprezentantul PRM în Consiliul Naţional al Audiovizualului, a anunţat, vineri, preşedintele acestei formaţiuni politice, Corneliu Vadim Tudor .

Liderul PRM a afirmat, într-o conferinţă de presă, că Duţu...

Vineri, August 24, 2007, 12:17 PM 

Sarkozy ar putea avea rădăcini româneşti
     media: 0.00 din 0 voturi

Cel puţin aşa susţine un profesor din Livada, judeţul Satu Mare Pentru a verifica dacă preşedintele Franţei are sânge de dac în el, jurnaliştii de la www emaramures ro s-au apucat de treabă şi vor verifica ce şi cum e cu arborele genealogic al proaspătului şef galic Ce m-aş distra să fie aşa Poate că sângele său românesc ar explica de ce a ieşit beat (vezi mai jos) într-on conferinţă de presă acum ceva vreme

Joi, August 23, 2007, 04:46 PM 

No (politic) comment... Piscină la liber pe stradă
     media: 0.00 din 0 voturi

UItaţi-vă, fraţilor, cum se distreză unii români, de moare toată Europa de invidie!!! Piscină la liber pe stradă Apa Nova sau ceva sora de-a ei e la faza asta sponsorul oficial al distracţiei!

Joi, August 23, 2007, 12:02 PM 

Boc dirijează, Jean boxează şi Maricica tricotează
     media: 0.00 din 0 voturi

Că Boc nu prea mai are treabă pe la PD în ultima vreme ştim deja Poate pe la Primăria din Cluj ce mai trebuie să semneze câte un act pentru achiziţia de hârtie igienică, perdele sau capse Şi atât e de relaxat Boc cel mic şi degrabă dătătorul cu avionul că s-a apucat şi de dirijat După cum vedeţi şi voi nu are nici un pic de talent dar se distrează Cam la fel cum face şi în politică

Joi, August 23, 2007, 11:57 AM 

Guvernul PSD al lui Gheorghe
     media: 0.00 din 0 voturi

Gheorghe. Andrei Gheorghe . Care ne dă o variantă de guvern PSD "pe surse". Cel mai tare e potenţialul posesor al portofoliului de la Agricultură.

Deci: Săniuţă Interne, Cristian Diaconescu justiţie, Andronescu Educaţie, Mircea Popescu Muncă, Teodorescu Cultură, Nica Telecomunicaţii, Oprescu sănătate, Puşcaş Externe, Duvăz Transporturi, Dorneanu Agricultură, Nicolae Şerban, mediu şi Păduri şi Victor Ponta turism.

Cu precizarea evidentă că Geonele prinde postul de premier...

Joi, August 23, 2007, 11:20 AM 

Odă conducătorului iubit. De 23 august.
     media: 5.00 din 1 vot

Mult stimat conducător,
Îţi scriu carte din popor
Din poporul care-l ştii
Ăi ce suntem încă vii.

Îţi mulţumim că ne arăţi
Cum le-o tragi la cei băieţi
Cum ne-arăţi că ei te fură
Cum i-ai prins cu raţa-n gură.

Eşti şi falnic şi deştept
De te iei cu porcii-n piept.
Dar de-atâta stat cu ei
Parcă-ncepi şi tu să grohăi.

Ce-i al tău e pus de-o parte
Cine-mparte-şi face parte
Că aşa e şi normal
Să-ţi faci calculu-n final.

Nu te mai reţin acum
Ştiu că eşti mereu pe drum
Doar atâta vreau să-ţi spun:
Mult iubite te iubim, că ca tine nu găsim!

Notă: ...

Miercuri, August 22, 2007, 06:57 PM 

Să-l aleagă odată că deja ne cam plictisim
     media: 0.00 din 0 voturi

Acuma serios dacă nu. De ce nu s-or fi mişcând prelaţii noştri mai repejor ca să îşi aleagă şeful zău dacă înţeleg. Ce dracu (să iertaţi) câştigă dacă o lungesc aşa? În afară de faptul că mai vezi pe câte un episcop-candidat sărind cu câte o declaraţie, care mai de care mai năstruşnică şi, evident, cu totul în afara problemei, aşa, la prima vedere numai. Cum a fost aia cu televiziunea e unealta dracului (citat foarte aproximativ), cea cu introducerea femeilor în ceva comiţii şi comitete ce au ei pe acolo, sau cea cu lansarea televiziunii Trinitas TV la Iaşi (o altă unealtă a diavol...

Miercuri, August 22, 2007, 03:47 PM 

Gigi Turcescu contra lui Robert Becali. Sau invers...
     media: 0.00 din 0 voturi

Există o vorbă cum că spiritele mari se întâlnesc pe undeva oricât de ciudat ar părea acest lucru Urmăriţi mai jos mirobolozantul dialog dintre Marele Spirit RoşAlbastru şi Micul Spirit RoşTuciuriu

Miercuri, August 22, 2007, 01:19 PM 

No (politic) comment...
     media: 0.00 din 0 voturi

Doua iaurturi Danone Romania, suspecte de dioxina

Autoritatile sanitar-veterinare au dispus sechestrarea a doua loturi de produse pana la finalizarea analizelor de laborator.

Autoritatile sanitar-veterinare de la Bucuresti au decis, la finele saptamanii trecute, sa retraga din magazine doua tipuri de iaurturi produse de Danone Romania, pentru...

Miercuri, August 22, 2007, 12:43 PM 

Dinozaurul, comunistul şi Alistar
     media: 0.00 din 0 voturi

Victor Alistar, şeful Transparency International , vrea să devină şef la ANI. Mai daţi-o dracului, măi fraţilor!

Personal, îmi place tare, tare de Victor Alistar. Băiat subţire, argumentaţie solidă, cultură profesională beton. L-aş sprijini cu mare drag pentru orice funcţie din ţara asta minunată. Pentru orice funcţie care să nu implice recursul major la moralitate. Pentru că cel care conduce ANI, teoretic cel puţin, trebuie să fie fără pată. Iar Alistar are o pata mare pe care nici un pampers ONGistic nu îl poate acoperi sau transpariza. Ştiţi la ce mă refer, faza cu apartamentul primit de la...

Miercuri, August 22, 2007, 12:07 PM 

De ce se umileşte Geoană pe lângă Băsescu?
     media: 0.00 din 0 voturi

Dezgustătoare, pentru mine cel puţin, căciulirea de ieri a lui Geoană pe lângă Băsescu (vă implor, vă conjur, vă sărut picioarele, domnule preşedinte, numiţi un premier din partidul cu cea mai largă majoritate parlamentară, adică pe mine, me, me, me, Mircea Geoană mă cheamă dacă, prins cu cursurile de marinar, aţi uitat cumva).

Numai că ditai preşedintele de partid nu gândeşte cu aceeaşi măsură cu care io, un păstârnac amărât în aprozarul care se numeşte România, încerc să înţeleg lucrurile.

Lumina, mai mult o luminiţă de fapt, a venit tot din zona lui Geoană, mai precis a consilie...

Marti, August 21, 2007, 07:18 PM 

O zi din viata premierului Geoană
     media: 2.00 din 1 vot

M-am distrat foarte corespunzător când am citit pseudo-jurnalul de premier al lui Geoană, scris de Radu Preda în Săptămâna Financiară. Vi-l recomand, fie şi numai pentru a vedea că poţi discuta despre lucruri foarte serioase, cum e auto-propunerea lui Geoană pentru postul de premier, într-o notă relaxată, umoristică, revigorantă.

Ha, ha, ha, ha! Chiar credeaţi când am zis că asta cu Geonele premier e o treabă serioasă??!! Deşi, Artur Suciu zice altceva în Ziarul Financiar...

Marti, August 21, 2007, 07:00 PM 

No (politic) comment: Romania nu are bani nici macar sa scrie istoria
     media: 5.00 din 1 vot

Potrivit bugetului de stat, memoria fiecarui erou roman cazut in razboaiele pentru apararea tarii valoreaza 0,71 eurocenti.

In tara care a pierdut 600.000 de militari in Al Doilea Razboi Mondial nu exista niciun memorial inchinat acestora, in special celor care au murit pe frontul de est. Se gasesc solutii si bani pentru proiecte precum Catedrala Mantuirii Neamului , dar nu si pentru un mausoleu in care sa se odihneasca ramasitele soldatilor care nu au avut alta vina decat aceea ca au murit in-tr-un razboi n...

Marti, August 21, 2007, 06:40 PM 

Hrebe şi-a făcut blog ca să satisfacă domnişoare
     media: 0.00 din 0 voturi

Aşa zice Hrebe, cel puţin Ca şi-a făcut blog ca să satisfacă "solicitarile unor domnisoare si domni din presa+colegi care ma imboldesc spre virtual " Bine, bine, da' cine e Hrebe?

Marti, August 21, 2007, 05:58 PM 

Mânăreli PD. Şi mai mari şi mai mici. Adrieane, se aude, băăăăă?
     media: 0.00 din 0 voturi

Cotidianul deschide ziarul azi cu o poveste despre o licitaţie reluată de către Videanu la Primăria Capitalei pentru ca era musai, musai ca băieţii deştepţi de la Golden Blitz să o câştige şi nu să se plaseze ca fraierii pe locul II ca la prima licitaţie. Pe scurt, o mânăreala marca PD.

Jurnalul Naţional deschide şi el cu sugestivul titlu "Termocentrale pentru partid". În loc de partid a se citi PD şi nu PSD cum aţi fi fost tentaţi la prima vedere. Pe scurt, o altă mânăreală...

Marti, August 21, 2007, 02:12 PM 

Hai să îi răpim pe Tăriceanu şi pe Băsescu...
     media: 0.00 din 0 voturi

Serios. Hai să îi răpim şi să îi băgăm pe amândoi într-o maşină de asta, de-a poporului, fără girofar, fără escortă, fără SPPişti şi să îi plimbăm un pic prin ţară. Spre exemplu pe traseul pe care am venit eu spre Bucureşti duminică după masa Sebeş-Sibiu-Râmnicu Vâlcea-Piteşti-Bucureşti. Un mizilic pe 300 km făcut în 6 ore jumate. Şi mai punem la socoteală şi mirobolizanta autostradă A1...

Deci să îi luăm pe motocislictul de Tăriceanu şi pe marinarul de Băsescu, să îi trântim pe bancheta din spate şi să îi purtăm alături de noi pulimea prin umilinţa pe care trebuie să o îndurăm pentru că avem...

Miercuri, August 1, 2007, 05:43 PM 

Oglinda, oglinjoara, cine are desktop mai tare ca Ciutacu in tara...
     media: 4.00 din 3 voturi

Si ca sa...

Miercuri, August 1, 2007, 04:23 PM 

Am rezistat 3 zile!!!!!!!
     media: 0.00 din 0 voturi

Deci se poate. Cu putina vointa, adica nu, rectific, cu foarte multa vointa se poate. Se poate sa te rupi de la viata tehnologizata pe care o traiesti, se poate sa iti bagi picioarele in politica romaneasca, sa ti se rupa de faptul ca ai aflat abia dupa o zi ca a murit Teoctist (sa-i fie tarana usoara), sa te doara fix la mataranga ca nu ai mai vazut niste stiri de 3 zile.

Fara televizor, fara radio, fara ziare si, inimaginabilul, fara internet timp de 3 zile. Nu credeam ca o sa rezist, sincer...


Mă prezint: Cristian China-Birta office at pmgconsulting.ro

Cauţi ceva?


Dacă vrei să fii informat...


Despre ce vorbim aici

Ce mai răsfbloguiesc

Oldies but tot goldies

  • jocuri
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare